Låt dig/er inspireras – boka en föreläsning

I känslor. I tankar. I handlingar. Visst kan vi känna oss inspirerade när vi lämnat en riktigt bra föreläsning?

Kost och näring
Vill du må bättre och prestera bättre så är rätt kosthållning en väldigt viktig pusselbit. Det handlar inte bara om vad eller hur mycket du äter, utan även vilken tidpunkt du stoppar i dig maten. När behöver kroppen näring i samband med träning, och är det frukost, lunch eller middag som ska täcka den största delen av tallriken?  Närings-timing är en komplex process, beroende av dina vardagliga rutiner.

Träningslära
Du kan aldrig lära dig nog! År efter år har vi arbetat med att bygga upp kondition, styrka, rörlighet, koordination och balans hos både elitaktiva och motionärer. Vi har under alla dessa år samlat på oss enorma erfarenheter och mycket kunskap. Vi skräddarsyr innehållet efter era förkunskaper, allt från introduktion till träningslära och grundläggande anatomi och fysiologi till fördjupning i hur man gör en periodisering, toppar sin fysik och tränar på ett smart sätt.

Framgångssagan
Ta del av historien om hur vi byggt en förening och organisation i världsklass. Från en liten okänd Taekwondoklubb till en av världens största och mest framgångsrika. Resan har varit lång och slitsam – men idag står vi här med gedigen erfarenhet och viktiga lärdomar. För att dela med oss av kunskapen har vi bildat ett koncept för företag likväl som för privatpersoner att ta kontakt med oss och låta sig inspireras.

Mental träning
Vad är det som driver dig till handling och hur motiverar du dig själv till att göra saker som känns jobbiga? Lär dig sätta upp mål, hantera med- och motgångar, jobba med bättre kvalitet – och bli medveten om vad som pågår i ditt huvud.


För er som vill göra något extra under dagen finns tillval att göra, dessa ser ni nedan. Skriv ert tillval i intresseanmälan under rubriken ”meddelande” så återkopplar vi inom kort.

Förslag på tillval:

  • Lunch- eller fikaservering
  • Företagsträning – taekwondo, hapkido eller självförsvar.

Intresseanmälan

Kontakt – Bokning
Jag är intresserad av följande: *